Dagligdagen på Møllehuset

Pleje- og toiletartikler

Sæbe, shampoo, hudcreme, tandpasta, vatpinde, toiletpapir, køkkenrulle m.m. skal du selv sørge for. Du har mulighed for at handle lokalt.

Du kan også visiteres til, at personalet bestiller varerne én gang ugentligt hos en fælles leverandør, som så bringer varerne ud. Udbringningen betales af kommunen. Du eller dine pårørende aftaler betalingen med leverandøren.

Rengøringsmidler

Miljøvenlige/Svanemærkede rengøringsmidler og toiletrens, affaldsposer m.m. indkøber du eller dine pårørende.
Også her kan du evt. visiteres til, at personalet bestiller hos fælles leverandør, som bringer varerne ud. Udbringningen betales af kommunen. Du eller dine pårørende aftaler betaling med leverandøren.

Rygning

Plejecenteret er røgfrit.

Du må ryge i din egen bolig, men af hensyn til brandfare bedes du om ikke at ryge, hvis du er sengeliggende, med mindre andre er til stede i boligen.

Af hensyn til arbejdsmiljøet på centret bedes du ikke ryge når personalet skal hjælpe dig i boligen. Vi beder dig lufte grundigt ud, inden personalet skal komme.

TV

Der kan i alle de fælles spise- og dagligstuer ses forskellige tv-kanaler. Der er i øvrigt antennestik i alle boliger.

Håndtering af dine penge

Personalet må så vidt muligt ikke have noget at gøre med dine penge. vi opfordrer derfor til, at dine regninger betales via PBS.
I de tilfælde, hvor du eller dine pårørende, ikke har mulighed for at administrere dine pengesager, er der mulighed for at søge økonomisk værgemål.

Møllehuset er et åbent hus, hvor en del mennesker har deres gang i det daglige.

Vi opfordrer derfor til, at du ikke opbevarer mange penge i lejligheden og at penge der opbevares, er låst inde.

Vask af privat tøj

Du har mulighed for at købe og installere din egen vaskemaskine og evt. tørretumbler på badeværelset. Hvis du ikke ønsker dette, har du mulighed for at købe et vaskekort og vaske i de fælles maskiner.

Sæbe og skyllemiddel skal du selv sørge for.

Sidst opdateret: 12.01.2019